Nieuw sanitair laten plaatsen?


Na een poos raak je uitgekeken op je huidige badkamer. Of je badkamer moet echt nodig vervangen worden. Wellicht heb je al wat op het oog. Die mooie tegels, dat prachtige badkamermeubel of dat elegante bad. Wanneer je alles op de juiste wijze afgewerkt wilt hebben, schakel je een vakman in. Voor het plaatsen of renoveren van sanitaire voorzieningen in Drenthe ga je op zoek naar het juiste Bouwbedrijf in Drenthe.

Totale badkamerrenovatie

Wanneer je een gerenommeerd bouwbedrijf in de arm neemt, neemt deze alle werkzaamheden voor zijn rekening. Van het slopen tot het plaatsen van de badkamermeubels. En indien nodig worden de leidingen verlegd of de elektra aangepast. Een goed bouwbedrijf neemt dit allemaal voor zijn rekening, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Ook een eventuele nieuwe indeling kan worden gemaakt met behulp van muurtjes, zodat die inloopdouche ook gerealiseerd kan worden.

Kleine aanpassingen in de badkamer

Misschien is een complete badkamerrenovatie niet noodzakelijk, of wil je alleen je bad vervangen door een douche. Ook in dat geval neem je contact op met een bouwbedrijf. Voorbeelden van werkzaamheden omtrent de badkamer zijn:

  • vervangen van het tegelwerk
  • nieuwe badkuip of whirlpool laten plaatsen
  • inloopdouche realiseren
  • badkamermeubel monteren
  • vloerverwarming aanleggen

Je wilt genieten van een heerlijk bad, de te kleine wastafel vervangen door een luxe badkamermeubel of juist je bad vervangen door een ruime inloopdouche waar je nog lang van kunt genieten. Dan neem je contact op met een bouwbedrijf die dat voor je kan realiseren.

Tegelwerk vervangen

Naast loodgieterswerk, elektra werkzaamheden en slopen en bouwen, kun je een bouwbedrijf ook prima inhuren voor de vervanging van het tegelwerk. Op deze manier geef je je badkamer een frisse en nieuwe uitstraling. De tegels die hiervoor gebruikt worden, zoek je helemaal zelf uit. Uiteraard kan een bouwbedrijf je adviseren met betrekking tot de juiste keuze. Op deze manier hou je de kosten ook in eigen hand.

Meer informatie

Bij een badkamerrenovatie komt veel kijken. Niet alleen de keuze voor de juiste tegels of meubels is belangrijk, ook is het van belang dat het loodgieterswerk en de elektra werkzaamheden op de juiste manier worden gedaan. Zoek dan ook naar een bouwbedrijf dat je hierin kan adviseren, zodat je lang kunt blijven genieten van je nieuwe badkamer. En wil je je badkamer laten renoveren door een Bouwbedrijf in Drenthe? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel, een vakman met oog voor detail!